Ceas Polar Fitness Ignite Negru


Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Ceas Polar Fitness Ignite Negru
Ceas Polar Fitness Ignite Negru Ceas Polar Fitness Ignite Negru Ceas Polar Fitness Ignite Negru Ceas Polar Fitness Ignite Negru Ceas Polar Fitness Ignite Negru
 947.00 lei  840 lei Produs in stoc Atentie, cantitate limitata! Returnare in 14 zile Deschiderea coletului la livrare Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 Lei Codul produsului este 9007106-cfg
S M/L
Adauga in cos
Stoc insuficient!
Adauga in wishlist Alerta de pret
  Stoc suficient       Stoc limitat       Stoc epuizat

Prezentare produs


Descriere

Dimensiuni Curea

S: 130-185mm

M/L: 155-210mm

Precizie de măsurare a frecvenței cardiace

Ceasul are un monitor integrat Polar Precision Prim e Heart Rate Monitor. Este o tehnologie care combină măsurarea ritmului cardiac optic cu măsurarea contactului cu pielea pentru a evita orice artefacte de mișcare care ar putea perturba semnalul cardiac și ar putea crea date nesigure.

Antrenează-te ca un profesionist

Dacă sunteți de formare pentru un obiectiv specific, trebuie să știți cum antrenamentele te-a pus pe corp pentru a găsi un echilibru între diferite tipuri de formare și de odihnă. Ceasurile Polar Ignite vă arată efectul unităților de antrenament pe corpul dvs. și cum afectează performanța dvs.. Training Load Pro măsoară modul în care antrenamentele împovărează sistemul cardiovascular (sarcina cardio) și ia în considerare cât de ocupați simțiți (stres subiectiv).

 

Dacă utilizați un contor separat de performanță sau de ciclism, obțineți și valoarea încărcării de antrenament pe sistemul dumneavoastră musculoscheletal (sarcină musculară). Dacă știți cum este ocupată fiecare parte a corpului dvs., puteți optimiza formarea dvs. și puteți dezvolta sistemul potrivit la momentul potrivit. Obțineți o valoare numerică, o evaluare verbală și o scală vizuală bullet pentru fiecare unitate de antrenament.

funcție

Polar Precision Prim e: Monitorizați ritmul cardiac de la măsurători exacte ale încheieturii mâinii și de antrenament în cele mai exigente condiții.

Training Load Pro: Cuantificați încărcarea antrenamentelor și vedeți cum vă antrenează volumul de lucru pe diferite părți ale corpului.

Testul de fitness: în doar 5 minute, ceasul știe ce condiție sunteți și vă pune într-un anumit grup în consecință.

Exerciții de respirație: Folosiți exercițiile de respirație pentru a vă liniști mintea și corpul

Indice de rulare: aflați valoarea VO2max care rulează și vedeți cum se îmbunătățește performanța dvs. de funcționare.

Programul de alergare: Obțineți un plan de formare personal și adaptabil, care vă corespunde obiectivelor.

Profiluri sportive: Ceasurile Polar Ignite suportă peste 100 de sporturi diferite. Adăugați-vă sportul preferat acestor ceasuri de sport în aplicația Flow Polar .

Calorii inteligente: Aflați câte calorii ardeți cu exactitate în timpul antrenamentului, în funcție de greutatea, înălțimea, vârsta, sexul, frecvența maximă individuală a inimii (HRmax) și intensitatea antrenamentului.

Beneficiile formării: Obțineți feedback motivator imediat după antrenament, descriind efectul unității de formare.

Monitorizarea continuă a activităților: ceasurile Ignorate Polar ține evidența câțiva pași ai făcut, cât de departe ai călătorit, cât de mult ai ars caloriile și cum ai dormit și ți-ai stabilit obiective personale pentru activitatea zilnică.

Măsurarea continuă a ritmului cardiac : obțineți o imagine detaliată a modului în care se comportă inima în timpul zilei. Monitorizarea permanentă a ritmului cardiac permite efectuarea unor date mai calitative și mai exacte de ardere a datelor și raportează frecvența minimă și cea mai mare a cardului măsurată pentru această zi.

Reîncărcare pe timp de noapte: somnul bun este esențial pentru îmbunătățirea și regenerarea continuă. Reînnoirea nocturnă detectează automat timpul, cantitatea și calitatea somnului pe baza respirației în timp ce dormiți și vă sugerează activități pentru a doua zi.

Informații tehnice

Afișare
IPS TFT
rezoluție de 240x240 px.

Acumulator
165 mAh baterie Li-pol


Endurance: până la 17 ore de antrenament cu senzor GPS și senzor de frecvență cardiacă; până la 5 zile în modul de timp cu măsurarea ritmului cardiac ocazional.

Limbă
Cehă, engleză, germană, franceză, italiană, olandeză, norvegiană, spaniolă, portugheză, suedeză, finlandeză, daneză, poloneză, rusă, turcă, indoneziană, japoneză, chineză.

Observații

Ceasul se livrează în cutia originală Polar.

undefined

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Carcasa
plastic - oțel
Curea
easy click - silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Impermiabilitate
30m - ploaie
Hmotnost
35
Dimensiune
43 x 43 x 8,5 mm

Funcție

Timer
1
Bluetooth - pedometru - funcții pentru antrenament - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - GPS
Cronometru
Alarmă
cu funcția Snooze 
Indicator dată
calendar

Produse recomandate


MobilPay

PLATA SECURIZATA

Plata online securizata prin MobilPay

LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile mai mari de 500 Lei

Returnare

RETURNARE PRODUSE

In cel mult 14 zile de la achizitie