GARMIN FENIX 6 SILVER - CUREA NEAGRA


Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
GARMIN FENIX 6 SILVER - CUREA NEAGRA
GARMIN FENIX 6 SILVER - CUREA NEAGRA GARMIN FENIX 6 SILVER - CUREA NEAGRA GARMIN FENIX 6 SILVER - CUREA NEAGRA GARMIN FENIX 6 SILVER - CUREA NEAGRA GARMIN FENIX 6 SILVER - CUREA NEAGRA
 3339.00 lei  2819 lei Produs in stoc Returnare in 14 zile Deschiderea coletului la livrare Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 Lei Codul produsului este 010-02158-00
Adauga in cos
Stoc insuficient!
Adauga in wishlist Alerta de pret
  Stoc suficient       Stoc limitat       Stoc epuizat

Prezentare produs


Echipaţi-vă încheietura mâinii pentru provocările care vă aşteaptă

Combinând cele mai bune funcţii ale ceasurilor noastre pentru fitness şi pentru activităţi în aer liber, fēnix 6 este ceasul cu GPS pentru activităţi multisport care oferă eleganţă şi performanţă stilului dvs. de viaţă alert.

  • Senzorii pentru monitorizarea pulsului la încheietura mâinii1 şi Pulse Ox2 permit monitorizarea mai detaliată a activităţilor dvs. de fitness
  • Măsuraţi performanţele de alergare şi ciclism în moduri despre care nu ştiaţi că sunt posibile
  • Parcurgeţi toate traseele dorite cu ajutorul senzorilor de orientare în aer liber şi prin referire la sateliţii multi-GNSS
  • Funcţia de gestionare a energiei vă arată modul în care setările pot extinde durata de viaţă a bateriei
  • Asociaţi cu smartphone-ul dvs. compatibil pentru a vizualiza mesajele, alertele şi notificările la încheietura mâinii
  • Utilizaţi ceasul ca portofel virtual cu ajutorul funcţiei Garmin Pay™ pentru plăţi fără contact
Calitate prin proiectare

fēnix 6 include un afişaj de 1.3" activ permanent care este cu 18% mai mare decât cel al modelelor fēnix anterioare. Include o ramă din oţel inoxidabil, iar rezistenţa termică, la şocuri şi la apă a acestui dispozitiv a fost testată conform standardelor militare americane.

Statistici performanţă

Vizualizare funcţii avansate de antrenament dinamica alergării1, monitorizarea valorii VO2 max. ajustate în funcţie de temperatură şi altitudine, consultantul pentru recuperare şi altele.

Gestionarea alimentării

Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei acestuia, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

Aplicaţii pentru sport

Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi practicat în afara pistelor şi traseelor sau în staţiuni, golf şi altele.

Funcţia ClimbPro

Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

Compatibilitate multi-GNSS

Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

Senzori ABC

Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.

Funcţii de siguranţă şi monitorizare

Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează faptul că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor3comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.

Serviciul Garmin Pay™

Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.

Notificări inteligente

Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

Puls măsurat la încheietura mâinii

Tehnologia îmbunătăţită a monitorizării optice a pulsului1indică nivelul de intensitate al activităţilor dvs. de fitness, precum şi variaţia pulsului,pentru a calcula scorul nivelului dvs. de stres. Monitorizarea este posibilă şi sub apă, fără utilizarea unui dispozitiv de măsurare a pulsului ataşat cu curea.

Senzor Pulse Ox

Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul.

Monitor de energie Body Battery™

Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variabilitatea pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

Magazinul Connect IQ™

Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.

Mod Expediţie

Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.

Baterie

Bateria de litiu internă reîncărcabilă are o durată de viaţă de până la 14 zile în modul Ceas inteligent, 36 ore în modul GPS şi de până la 48 zile în modul de economisire a energiei.

Produse recomandate


MobilPay

PLATA SECURIZATA

Plata online securizata prin MobilPay

LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile mai mari de 500 Lei

Returnare

RETURNARE PRODUSE

In cel mult 14 zile de la achizitie