GPS GARMIN EDGE 530


Acasa · Magazin on-line · Bicicleta · Tehnologie Bicicleta · GPS GARMIN EDGE 530
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
GPS GARMIN EDGE 530
GPS GARMIN EDGE 530 GPS GARMIN EDGE 530 GPS GARMIN EDGE 530 GPS GARMIN EDGE 530 GPS GARMIN EDGE 530
1449.00 lei Cantitate limitata Returnare in 14 zile Deschiderea coletului la livrare Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 Lei Codul produsului este 010-02060-01

Prezentare produs


Computer pentru ciclism cu GPS pentru performanţe, dotat cu hărţi

  • Monitorizarea dinamică a performanţelor oferă informaţii despre valoarea dvs. VO2 max., recuperare, focalizarea echilibrată a nivelului de solicitare, aclimatizare la căldură şi altitudine, nutriţie, hidratare şi multe altele1
  • Funcţiile de siguranţă pentru ciclism2 includ noua alarmă pentru bicicletă, monitorizarea şi mesajele în grup, detectarea incidentelor şi compatibilitatea cu radarul retrovizor Varia™ şi luminile, astfel încât să puteţi vedea şi să fiţi văzuţi
  • Include harta pentru ciclism rutabilă Garmin cu rute pe baza popularității, care vă ajută să realizaţi cursele ca şi cum aţi cunoaşte zona, plus recalcularea în afara traseului şi înapoi la start; modelul pentru ciclism montan are date Trailforks integrate, inclusiv evaluări ale dificultăţii traseului
  • Personalizaţi cu aplicaţii gratuite, widgeturi şi câmpuri de date din magazinul Connect IQ™
  • Datele dinamice MTB contorizează săriturile, distanţa săriturilor şi durata de inactivitate, dar şi efortul susţinut, care măsoară dificultatea cursei şi fluxul care monitorizează uniformitatea coborârii, astfel că aveți un scor de depăşit în următoarea cursă.
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 20 de ore cu GPS; ce poate fi extinsă până la 40 de ore cu acumulatorul Garmin Charge™ sau în modul de economisire a energiei

Pe cine interesează că Edge 530, computerul de ciclism, oferă o monitorizare dinamică a performanţelor şi informaţii pentru a vă ajuta să progresaţi? Pe dvs. Deci, fie că sunteţi pe podium, că v-aţi calificat la Kona, că faceţi curse pe pietriş, pe drum drept, că sunteţi un ciclist urban, că faceţi curse pe drumuri accidentate sau undeva între toate acestea, Edge 530 este gata să devină noul dvs. partener de curse.

Duceţi antrenamentul la nivelul următor.

Edge 530 avansează de la colectarea datelor oferind informaţii dinamice privind performanţele, care vă pot ajuta să vă depăşiţi recordurile. Vedeţi modul în care corpul dvs. rezistă în diferite medii, cu aclimatizarea la căldură şi altitudine 1. Primiţi notificări în timpul cursei atunci când a sosit momentul să vă hidrataţi sau să mâncaţi. Vedeţi dacă cel mai recent antrenament a fost echilibrat în ceea ce priveşte rezistenţa, valoarea de prag şi eforturile de intensitate mare. Atunci când este asociat cu senzorii compatibili, Edge 530 afişează acum curba de putere, comparând efortul depus în timpul cursei cu cel din săptămânile şi lunile anterioare. Oriunde v-aţi antrena, vă puteţi sincroniza antrenamentele structurate din TrainingPeaks™ şi comunitatea noastră de fitness online Garmin Connect™, chiar pe dispozitivul dvs. Edge. De asemenea, puteţi vizualiza viitorul dvs. antrenament pe toată săptămâna şi puteţi lansa antrenamentul relevant fără probleme, atunci când este necesar.

Take Your Training to the Next Level

Realizaţi curse cu încredere

Fie că vă antrenaţi împreună cu tovarăşii dvs. de curse sau că vă deplasaţi către muncă, dispozitivul dvs. Edge 530 ia siguranţa dvs. în serios. Acesta permite monitorizarea şi mesajele în grup, astfel că puteţi menţine legătura atunci când sunteţi separaţi de echipă2. Acesta are, de asemenea, un sistem de detectare a incidentelor, care va trimite automat locaţia dvs. către contactele de urgenţă dacă acesta detectează un incident. Pentru o conştientizare mai bună, asociaţi dispozitivul Edge 530 cu radarul nostru retrovizor Varia şi cu luminile, astfel încât să puteţi vedea şi să fiţi văzuţi. Şi noua alarmă pentru bicicletă protejată cu un cod PIN vă va notifica pe smartphone, dacă bicicleta dvs. este mutată în timp ce aţi intrat să vă cumpăraţi apă sau faceţi o pauză.

Ride with Confidence

Navigaţi pe fiecare viraj

Edge 530 este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor care urmează. Pentru a vă ajuta să realizaţi curse ca şi cum aţi cunoaşte zona, opţiunea de rute populare alege din drumurile şi traseele cele mai parcurse de ciclişti. Edge 530 este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă, sau înapoi de la start, dacă vă abateţi de la aceasta sau decideţi să reveniţi acasă mai devreme. Cu calcularea rutelor care este de 2 ori mai rapidă decât pe modelele anterioare, veţi petrece mai mult timp călătorind cu bicicleta şi nu aşteptând.

Navigate Every Turn

Stăpâniţi traseele

Atunci când aveţi nevoie de o schimbare de peisaj, Edge 530 este ghidul dvs. pentru ciclismul montan. Începeţi prin a descărca aplicaţia gratuită Trailforks din Magazinul Connect IQ şi apoi descărcaţi conţinutul hărţii Trailforks de pe dispozitivul Edge. Cu trasee din mai multe de 80 de ţări, Trailforks include cele mai bune şi mai actualizate informaţii, inclusiv starea traseelor, hărţile calorice şi multe altele. Atunci când vă opriţi la mijlocul cursei, noul mod Forksight va afişa automat intersecţiile următoare de pe traseu şi vă oferă context prin afişarea locului în care vă aflaţi în reţeaua de trasee. În timpul cursei, Edge 530 monitorizează detaliile epice cu noile statistici pentru ciclismul montan, cum ar fi contorizarea săriturilor, distanţa săriturilor şi durata de inactivitate. Alte funcţii de ciclism montan includ efortul susţinut, care măsoară dificultatea cursei cu ajutorul funcţiei GPS şi fluxul care monitorizează modul în care coborâţi pe un traseu, astfel că aveți un scor de depăşit în următoarea cursă.

Tame the Trails

Urcaţi ca un profesionist

Urcatul poate deveni arma dvs. secretă cu ajutorul dispozitivului Edge 530 şi al noii funcţii ClimbPro. Acesta arată automat distanţa de urcare rămasă şi înclinarea atunci când urcaţi urmărind o rută sau un traseu. Acesta arată cât mai aveţi de suferit, ajutându-vă să vă măsuraţi efortul în timpul rămas pentru cursă.

Climb Like a Pro

Sistemul pentru biciclete electronice SHIMANO STEPS

Asociaţi un calculator pentru ciclism Edge compatibil cu un sistem SHIMANO STEPS acceptat pentru bicicletele electrice eBike şi primiţi un ecran de stare eBike dedicat, câmpuri de date şi asistenţă pentru mesajele de stare a sistemului şi de avertizare. Pe lângă valorile furnizate de dispozitivul Edge, precum durata, distanţa şi viteza, puteţi vizualiza şi nivelul dvs. de asistenţă, poziţia schimbătorului de viteze, durata de viaţă a bateriei şi autonomia rămasă în timpul unei curse.

SHIMANO STEPS eBike System

Personalizaţi-vă dispozitivul

Numai Garmin vă permite să vă personalizaţi dispozitivul cu aplicaţii, widgeturi şi câmpuri de date gratuite din magazinul Connect IQ. Aplicaţii cum ar fi AccuWeather MinuteCast vă informează când se va opri ploaia astfel că puteţi stabili intervalul de timp ideal pentru cursa dvs. Dacă vă planificaţi cursele în locaţii cum ar fi StravaKomoot sau Wikiloc, descărcaţi aceste aplicaţii pentru a putea importa rutele dvs. preferate direct pe dispozitivul dvs. Edge. Sau dacă căutaţi o cafenea sau un magazin de biciclete în apropiere, utilizaţi aplicaţia Yelp Pentru a descărca locaţiile şi ruta către acestea direct pe dispozitivul dvs. Edge.

Customize Your Device
An 2019
Stare produs nou
Ecran color
Touchscreen nu
Waterproof rating IPX7
GPS da
Glonass da
Altimetru da
Viteză curentă da
Cadență da
Navigație da

Produse recomandate


Casca de sosea Bell Stratus Rosu/Negru
Casca de sosea Bell Stratus Rosu/Negru  620.00 lei  350.00 lei
Pantaoni scurti Dare2Tri ColdMAx
Pantaoni scurti Dare2Tri ColdMAx  300.00 lei  200.00 lei
Garmin Fenix 5X
Garmin Fenix 5X  3389.00 lei  2199.00 lei
MobilPay

PLATA SECURIZATA

Plata online securizata prin MobilPay

Nemo Express

LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile mai mari de 300 Lei

Returnare

RETURNARE PRODUSE

In cel mult 14 zile de la achizitie