PANTOFI ALERGARE ON CLOUDFLOW CITRUS SEA


Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
PANTOFI ALERGARE ON CLOUDFLOW CITRUS SEA
PANTOFI ALERGARE ON CLOUDFLOW CITRUS SEA PANTOFI ALERGARE ON CLOUDFLOW CITRUS SEA PANTOFI ALERGARE ON CLOUDFLOW CITRUS SEA
689 lei Stoc epuizat Atentie, cantitate limitata! Returnare in 14 zile Deschiderea coletului la livrare Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 Lei Codul produsului este 25.99782M-cfg
Stoc epuizat.
Adauga in wishlist Alerta de pret
  Stoc suficient       Stoc limitat       Stoc epuizat

Prezentare produs


Noul Cloudflow cu upgrade-uri serioase!

Pantoful cu multe recorduri la activ, iubiti din prima clipa de atletii profesionisti, Cloudflow aduce upgrade-uri serioase, colectand de-a lungul anilor feedback-ul atletilor din toata lumea. Talpa beneficiaza de tehnologia Helion™ superfoam, adaugand un plus de confort si o revenire mai puternica. Cele 18 elemente Cloud, combinate cu Speedboard™, transforma impactul in acceleratie, fie ca esti la antrenament sau in concurs. In plus configuratia noua de inchidere a sireturilor si redesenarea elementelor Cloud, au ca rezultat aterizari mai moi in partea din fata si mai multa sustinere la viteze mari. Sumarizand, este combinatia castigatoare, pentru cei care doresc performanta. Ready, set, flow.

Combinatia celor doua tehnologii de la On, CloudTec® si Speedboard™, ofera aterizari moi, urmate de un avant exploziv. Elementele cloud redimensionate, mai late ca la modelul precedent, aduc amortizare suplimentara in zona din fata si sistin impatul natural al piciorului.

Partea din spate, reproiectata complet. Cloudflow generatia a doua, ofera un design actualizat,pentru un confort si o rezistenta si mai mare.

cloudflow w/ helion superfoam

Talpa beneficiaza de spuma Helion, iar rezultatul este o amortizare constanta, pentru performante ridicate.

cloudflow w helion superfoam

Noua configuratie a gaicilor pentru prinderea sireturilor, imbunatateste fixarea zonei de mijloc a piciorului, pentru o mai buna sustinere la viteze mari. In plus, banda elastica ce acopera limba, mentine ferm sireturile pe pozitie.

An 2020
Stare produs nou
Gen barbati
Heel-toe offset 6mm
Profil Alergatorii in cautarea unui pantof cu amortizare si revenire maxima, pentru antrenamente sau competitii. Pantof destinat pentru performante maxime.

Produse recomandate


MobilPay

PLATA SECURIZATA

Plata online securizata prin MobilPay

LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile mai mari de 500 Lei

Returnare

RETURNARE PRODUSE

In cel mult 14 zile de la achizitie