PEDALE GARMIN VECTOR 3S


Acasa · Magazin on-line · Bicicleta · Tehnologie Bicicleta · PEDALE GARMIN VECTOR 3S
Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
PEDALE GARMIN VECTOR 3S
PEDALE GARMIN VECTOR 3S PEDALE GARMIN VECTOR 3S PEDALE GARMIN VECTOR 3S PEDALE GARMIN VECTOR 3S PEDALE GARMIN VECTOR 3S
 2819.00 lei  2499.00 lei Produs in stoc Returnare in 14 zile Deschiderea coletului la livrare Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 300 Lei Codul produsului este 010-01787-01

Prezentare produs


Contor de putere cu un singur senzor montat pe pedală

  • Se instalează ca orice altă pedală şi se transferă rapid între biciclete
  • Raportează cadenţa şi puterea totală (waţi)
  • Se poate realiza uşor un upgrade la sistemul cu doi senzori
  • Se integrează complet în ecosistemul de ciclism Garmin, pentru analiza datelor
  • Permite actualizări uşoare prin intermediul computerelor pentru ciclism compatibile Edge®, prin conectivitatea ANT+® şi prin dispozitivele de fitness cu funcţie Bluetooth® activată şi aplicaţia pentru mobil Garmin Connect™
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 120 de ore

Fiţi mai buni

Faceţi ture mai lungi şi mai intense şi rămâneţi conectat cu contorul de putere pe baza pedalelor Vector 3S. Pe măsură ce vă străduiţi să vă îmbunătăţiţi performanţele din următoarea cursă sau Gran Fondo, puterea este cea mai bună modalitate de evaluare a performanţelor dvs. într-o anumită zi, într-un anumit moment. Spre deosebire de alte contoare de putere, Vector 3S are senzorii chiar în pedale, prin urmare acesta oferă de încredere, corecte, pentru fiecare sesiune de antrenament.

Duceţi antrenamentul la următorul nivel

Vector 3S reprezintă o modalitate convenabilă de a primi date despre putere şi de a duce antrenamentul dvs. la următorul nivel. Ca sistem cu un singur senzor, acesta utilizează forţa detectată pe pedala stângă pentru a măsura cadenţa şi puterea totală aproximativă şi ulterior, i se poate face cu uşurinţă upgrade la un sistem cu doi senzori.

Uşor de instalat, transferat şi utilizat

Pentru Vector 3S, nu există niciun tren de rulare complex sau roţi de schimb şi nici senzori externi de instalat. De asemenea, nu există senzori de picior, astfel că Vector 3S se instalează ca orice altă pedală şi este uşor de transferat de pe o bicicletă pe alta fără asistenţa unui distribuitor. În plus, design-ul subţire şi înălţimea îmbunătăţita a coşului nu obstrucţionează distanţa până la sol în curbe şi oferă o ergonomie mai bună, iar axul de precizie din oţel inoxidabil şi corpul din compozit al pedalei au fost proiectate şi testate să reziste la ani de zile de utilizare. Oferă o durată de viaţă a bateriei de până la 120 de ore.

Parte din bicicleta dvs. conectată

Beneficiaţi la maxim de antrenamentul dvs., prin asocierea fără întreruperi a dispozitivului dvs. Vector 3S cu computerele pentru ciclism compatibile Edge, dispozitivele pentru fitness cu ANT+ sau Bluetooth activat1, inclusiv dispozitivele compatibile Forerunner ® şi fēnix dispozitivele ® şi aplicaţia Garmin Connect Mobile. În plus, vă puteţi actualiza cu uşurinţă software-ul cu oricare din aceste dispozitive.

De asemenea, puteţi integra o analiză post cursă, partajarea datelor, maparea, planificarea rutelor şi multe altele cu Garmin Connect™, Strava şi TrainingPeaks. Şi utilizaţi conectivitate ANT+ pentru a deveni mai puternici prin asocierea Vector 3S cu TrainerRoad. Cu aplicaţia TrainerRoad, veţi beneficia de antrenamente la interior personalizate pe baza valorilor privind puterea oferite de Vector 3S. De asemenea, sistemul de antrenament în interior are planuri de antrenament care vă vor arăta exact ce trebuie să faceţi pentru a vă atinge obiectivele personale privind starea de fitness şi cursa. Acesta structurează antrenamentul în cea mai sofisticată şi utilă formă. 

AVERTISMENT: Limita de greutate maximă a ciclistului care utilizează sistemul Vector este de 231 lbs (105 kg.). Cicliştii care depăşesc această limită de greutate sunt supuşi riscului de rănire si de daune materiale.

An 2017
Stare produs nou
Gen unisex
Greutate produs 324 g
Tip pedală clipless

Produse recomandate


Asics GEL-CUMULUS 19 Mov
Asics GEL-CUMULUS 19 Mov  550.00 lei  299.00 lei
Rucsac Dare2Tri Mach3 Transition
Rucsac Dare2Tri Mach3 Transition  270.00 lei  200.00 lei
Arena Cobra Ultra Mirror Alb/Rosu
Arena Cobra Ultra Mirror Alb/Rosu  250.00 lei  180.00 lei
MobilPay

PLATA SECURIZATA

Plata online securizata prin MobilPay

Nemo Express

LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile mai mari de 300 Lei

Returnare

RETURNARE PRODUSE

In cel mult 14 zile de la achizitie