Power Meter Garmin Vector 2 - Pedale


Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi!
Power Meter Garmin Vector 2 - Pedale
Power Meter Garmin Vector 2 - Pedale Power Meter Garmin Vector 2 - Pedale
 5299.00 lei  1599.00 lei Stoc epuizat Atentie, cantitate limitata! Returnare in 14 zile Deschiderea coletului la livrare Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500 Lei Codul produsului este 010-01455-00
Stoc epuizat.
Adauga in wishlist Alerta de pret
  Stoc suficient       Stoc limitat       Stoc epuizat

Prezentare produs


Pedale cu Power Meter

 • Contor de putere cu doi senzori montaţi pe pedală
 • Măsoară puterea totală, echilibrul stânga/dreapta şi cadenţa
 • Afişează dinamica de ciclism care indică modul şi locul în care este generată puterea
 • Se instalează în câteva minute şi poate fi transferat rapid de pe o bicicletă pe alta
 • Podurile pentru pedale includ LED-uri care indică informaţii importante privind configurarea şi întreţinerea

Efectuaţi măsurătorile acolo unde este necesar

 • Puterea este cel mai fiabil mod de măsurare a performanţelor de ciclism în orice zi şi la orice oră. Vector 2 revoluţionează modul de măsurare a puterii şi cel în care cicliştii obţin datele respective. Spre deosebire de alte contoare de putere, Vector 2 măsoară puterea la nivelul pedalei, acolo unde este aplicată forţa.
 • Acesta este un contor de putere cu măsurare directă, care furnizează date precise şi fiabile. Şi, deoarece senzorii de forţă sunt integraţi în fiecare pedală, Vector 2 vă oferă posibilitatea unică de a observa în mod independent puterea pe piciorul stâng şi cel drept.

cycling-dynamics-screen.jpg

Antrenaţi-vă mai inteligent cu dinamica de ciclism

 • Factori precum oboseala, condiţia fizică, leziunile şi recuperarea pot afecta modul în care mergeţi pe bicicletă. Noua dinamică revoluţionară a ciclismului vă permite să vă adaptaţi antrenamentul în funcţie de punctele dvs. forte şi cele slabe, indicându-vă cu precizie unde generaţi puterea în cadrul ciclului de acţionare a pedalei.
 • Aceasta indică, de asemenea, locul de pe pedală unde este aplicată forţa, astfel încât să puteţi asigura o poziţie corectă a piciorului, precum şi perioadele în care rămâneţi în şa în raport cu cele în care vă ridicaţi pe pedale, precum şi duratele acestor perioade, pentru a vă permite să evaluaţi eficienţa poziţiilor.

Uşor de cumpărat, de instalat, de transferat

 • În trecut, contoarele de putere erau dificil de instalat şi deseori implicau compromisuri mecanice pentru bicicleta dvs. Cu Vector 2, însă, puteţi intra în magazinul local de biciclete, puteţi cumpăra un contor de putere Vector 2 şi îl puteţi instala personal în câteva minute.
 • Nu aveţi nevoie de un mecanic, iar bicicleta dvs. nu va petrece timp preţios într-un atelier. Nu există compromisuri complexe privind trenul de propulsie sau roţile şi nu trebuie instalat niciun senzor extern. În plus, spre deosebire de modelul precedent, nu există şaibe dificil de instalat care să pună probleme. Acest lucru înseamnă că puteţi chiar transfera rapid dispozitivul de pe o bicicletă pe alta dacă doriţi acest lucru.
 • Cu spaţiul suplimentar pentru manivelă, atât pe grosime, cât şi pe lăţime, Vector 2 se potriveşte pe aproape orice bicicletă. Podurile de pedală standard se potrivesc cu manivele cu grosime de 12 până la 15 mm şi lăţime de până la 44 mm. Podurile de pedală mari se potrivesc cu manivele cu grosime de la 15 mm la 18 mm şi lăţime de până la 44 mm.

Un set complet pentru ciclism

 • Vector 2 funcţionează împreună cu un computer de ciclism sau alt dispozitiv compatibil pentru a vă duce antrenamentul la următorul nivel. În timpul cursei, Vector 2 măsoare puterea totală, puterea pe piciorul stâng şi cel drept, cadenţa şi dinamica de ciclism, apoi trimite datele către dispozitivele compatibile cu ANT+®¹ pentru a fi vizualizate.
 • Analiza după cursă, partajarea datelor, cartografierea, planificarea traseelor şi nu numai pot fi, de asemenea, integrate în antrenamentul dvs. prin Garmin Connect™.

Connected Bike

An

2017

Stare produs

nou

Greutate produs

358 grame ambele pedale

Conectare cu alte dispozitive wireless

da

Autonomie

175 ore

Interior

rulmenți capsulați

Material ax

otel inoxidabil întărit și lucrat prin CNC

Material corp

oțel inoxidabil

Material flanșe

compozit ușor

Produse recomandate


MobilPay

PLATA SECURIZATA

Plata online securizata prin MobilPay

LIVRARE GRATUITA

Pentru comenzile mai mari de 500 Lei

Returnare

RETURNARE PRODUSE

In cel mult 14 zile de la achizitie